ثبت نام
          
منوى اصلي
 مقالات سایت
 اتوماسیون صنعتی
 میکروکنترلر
 برق صنعتی
 مخابرات
 برق قدرت

 کنترل وابزاردقيق
 شبكه هاي صنعتي
 روباتيك
 مقالات آموزشي الكترونيك
 ارسال اخبارو مقالات
 تماس با ما
 نرم افزار
 اتوماسیون صنعتی
 برق صنعتی وکنترل
 برق فدرت
 برق الکترونیک
 برق روشنایی
 فني ومهندسي
 استانداردهاي صنعتي
 نرم افزارهاي جامع مديريت
 دوره های آموزشی
 مقدماتي STEP 7 
 پيشرفته STEP 7
 شبکه هاي  PROFIBUS  
 مانيتورينگ  (WINCC(1
  مانيتورينگ  (WINCC(2
 ميني پي ل سي LOGO
 نرم افزار مهندسی ePLAN 5
 نرم افزار مهندسيePLANP8
 طراحي  روشنايي DIALUX
 سيستمهاي قدرت ETAP
 كنترل و ابزاردقيق INTOOLS
 كنترل وابزاردقيق
 برنامه زماني دوره ها 
 پروژه ها
 اتوماسيون صنعتي
 سيستم مديريتي  BMS
 كتب وجزوات تدوين شده
 كنترل وابزار دقيق
 برق صنعتي والکترونیک
 دوره هاي آموزشي
 توليد كابلهاي ارتباطي
 نرم افزارهاي مهندسي
 نمايندگي محصولات
نمايندگي فروش آلن برادلي
نمايندگي ميتسوبيشي الكتريك
 تجهيزات اتوماسيون صنعتي 
 اشنایدر الکتریک
 

 بخشهاي سايت
 فروشگاه اينترنتي
 وبلاگ سايت
 تبليغات رايگان صنعت نما
  انجمن کنترل وابزاردقیق
 اخبار سايت

 بخشهای کار بری
 نظر ستجی
 جستجو
 معرفی به دوستان
 ارسال اخبارو مقالات
 سوالات رایج
 دریافت فایل
 تبليغات
 تماس با ما
 
آخرین ارسالها
کل موضوعات 220
کل ارسال ها 355
کل بازديد ها 2909357
کل پاسخ ها 135
کل اعضا 4092
آخرين 20 ارسال انجمن

نماينده ميتسوبيشي الكتريك
ارسال شده توسط softpooya_co در مورخه : يكشنبه، 23 خرداد ماه ، 1400

نماينده الن برادلي AB در ايران
ارسال شده توسط softpooya_co در مورخه : يكشنبه، 23 خرداد ماه ، 1400

کابل برنامه نویسی میتسوبیشی
ارسال شده توسط softpooya_co در مورخه : دوشنبه، 20 آبان ماه ، 1398

دانلود Catalog CA01
ارسال شده توسط softpooya_co در مورخه : پنجشنبه، 12 ارديبهشت ماه ، 1398

فروش PLC های میتسوبیشی
ارسال شده توسط softpooya_co در مورخه : يكشنبه، 18 فروردين ماه ، 1398

نمايندگی آلن بردلي
ارسال شده توسط softpooya_co در مورخه : يكشنبه، 18 فروردين ماه ، 1398

PLC های پاناسونیک
ارسال شده توسط softpooya_co در مورخه : شنبه، 18 اسفند ماه ، 1397

پی ل سی Modicon M340
ارسال شده توسط softpooya_co در مورخه : چهارشنبه، 10 بهمن ماه ، 1397

نماینده میتسوبیشی الکتریک
ارسال شده توسط softpooya_co در مورخه : دوشنبه، 9 مهر ماه ، 1397

كابل های برنامه ريزي زيمنس
ارسال شده توسط softpooya_co در مورخه : يكشنبه، 8 مهر ماه ، 1397

كد تخفيف 10% فروشگاه سافت پويا
ارسال شده توسط softpooya_co در مورخه : يكشنبه، 21 مرداد ماه ، 1397

نرم افزار داريو هاي آلن برادلي
ارسال شده توسط softpooya_co در مورخه : يكشنبه، 3 تير ماه ، 1397

نرم افزارهاي Allen Bradley
ارسال شده توسط softpooya_co در مورخه : يكشنبه، 3 تير ماه ، 1397

MicroLogix™ 1100
ارسال شده توسط softpooya_co در مورخه : جمعه، 4 خرداد ماه ، 1397

فروش PLC آلن برادلي
ارسال شده توسط softpooya_co در مورخه : شنبه، 22 ارديبهشت ماه ، 1397

پك سخت افزاري SLC500 PLC
ارسال شده توسط softpooya_co در مورخه : يكشنبه، 6 اسفند ماه ، 1396

ALLEN BRADLEY 1747-UIC
ارسال شده توسط softpooya_co در مورخه : دوشنبه، 30 بهمن ماه ، 1396

آلن برادلي 1769 Compact I/O
ارسال شده توسط softpooya_co در مورخه : سه شنبه، 7 شهريور ماه ، 1396

اينورترهاي میتسوبیشی الکتریک
ارسال شده توسط softpooya_co در مورخه : دوشنبه، 4 بهمن ماه ، 1395

درخواست نرم افزار scout 4.4
ارسال شده توسط softpooya_co در مورخه : چهارشنبه، 8 دي ماه ، 1395

تالار گفتمان جستجو
 
حافظه کنترل





 

امروزه آنچه که کاربران را در شاخه های مختلف از علوم الكترو نیک به خود مشغول کرده است تنوع در بر نامه ریزی ها ست. دنیای فيزيكي یک قطعه آی سی کوچک با بر نامه نویسی است که معنا و مفهوم می یابد. در کامپیو تر های شخصی- گو شي تلفن های همراه – انواع وسایل پیچیده و حتی ساده برنامه نویسی و ایجاد ارتباط بین سخت افزار و نرم افزار از بیشترین دغدغه های سازندگان می باشد.



برای مثال در یک کامپیو تر دیجیتال به کار گیری دنباله هاي از ریز عمل هاست . تعداد انواع ریز عمل های مو جود در یک سیستم معین محدود است . پیچیدگی سیستم دیجیتال به تعداد ریز عمل های متوالیست که اجرا می کند بستگی دارد. هنگامی که سیستم های کنترلی توسط سخت افزار حاصل از تکنیک های مدار های منطقی رایج تو لید شود گوییم واحد کنترل سخت افزاریست .

ریز بر نا مه نویسی روش دیگری برای طراحی واحد کنترل یک کامپیو تر دیجیتال است . اصل ریز بر نامه نویسی روش شاخص و سیستماتیک در کنترل رشته ریز عمل ها در یک کامپیو تر دیجیتال است . تابع کنترلی که مشخص کننده یک ریز عمل است یک متغیر دو دویی می باشد. وقتی که این متغییر در یکی از حالات دودویی باشد ریز عمل متناظر آن اجرا می شود. اگر متغیر کنترلی که در وضعیت دودویی مخالف باشد وضعیت ثبات های سیستم را تغییر نمی دهد. وضعیت فعال یک متغیر کنترل ممکن است بسته به کاربرد هر یک از حالات 1 یا 0 باشد.

در سیستم مبتنی بر گذر گاه سیگنال های کنترلی که ریز عمل را مشخص می نمایند به صورت گره هایی از بیت ها هستند که مسیر ها را در مولتی پلبکسر ها – دیکدرها و واحد های حساب و منطق انتخاب می نمایند.

واحد کنترل موجب اجرای یک سری مراحل متوالی از ریز معل ها می شود. در هر زمان مفروض ریز عمل های معینی باید اجرا شوند در حالیکه سایر ریز عمل ها راکد هستند. متغیر های کنترلی در هر لحظه از زمان می توانند با رشته ای از 1 ها و 0 ها که کلمه کنترل نامیده می شوند نمایش داده شوند. به این ترتیب می توان با بر نامه نویسی کلمات کنترلی عملیات مختلف را روی اجزا سیستم انجام داد .

واحد کنترلی که متغیر های دودویی کنترل آن در حافظه ذخیره شده باشد واحد کنترل ریز بر نامه نویسی شده نام دارد . هر کلمه در واحد کنترل حاوی یک ریز دستور العمل است . ریز دستور العمل مشخص کننده یک یا چند دستور العمل برای سیستم است . رشته هی از ریز دستور العمل ریز بر نامه را تشکیل می دهد . با تو جه به اینکه بعد از نصب واحد کنترل در سیستم لازم نیست تغییری در ریز بر نامه داده شود واحد کنترل می تواند فقط از نوع خو اندنی باشد .

کامپیو تری که از واحد کنترل برنامه نویسی شده استفاده می کند دو حافظه مجزا خواهد داشت . یک حافظه اصلی و یک حافظه کنترل . حافظه اصلی در اختیار کاربر است تا بر نامه های خود را در آن ذخیره کند . محتوی حافظه اصلی به هنگام دستکاره داده ها و یا هر بار که بر نامه عوض شود تغییر می نماید . بر نامه کاربر در حافظه اصلی شامل دستورات ماشین و داده هاست . متقابلا حافظه کنترل یک ریز بر نامه ثابتی را نگهداری می کند و به وسیله هر کاربری قابل تغییر نیست .
ریز بر نامه از ریز دستور العمل هایی تشکیل شده که به نو به خود انواع سیگنال های کنترلی را برای اجرا روی ثبات ها معین می کند. هر دستور العمل ماشین موجب اجرای رشته ای از ریز دستور العمل های موجود در حافظه کنترل می شود. وظیفه این ریز دستور العمل ها برداشت دستور العمل ماشین از حافظه اصلی ست . محاسبه آدرس مو ثر اجرای عملی که تومسط دستور العمل ماشین مشخص شده و باز گرداندن کنترل به فاز بر داشت برای تکرار سیکل مر بوط به دستور العمل بعدی ست .

الکترونیک قدرت؛ الکترونیک، قدرت و کنترل را با هم ترکیب می کند. کنترل با مشخصه های حالت دائمی و دینامیکی سیستم های مدار بسته سروکار دارد. علم قدرت، به تجهیزات استاتیک و دوّار برای تولید، انتقال و توزیع قدرت الکتریکی ارتباط دارد. الکترونیک با وسایل و المان های حالت جامد برای پردازش سیگنال ها، به منظور برآوردن اهداف کنترلی مورد نظر سروکار دارد. الکترونیک قدرت را می توان به عنوان کاربردهای الکترونیک حالت جامد برای کنترل و تبدیل توان الکتریکی تعریف کرد . »

این چند جمله از مقدمه کتاب الکترونیک صنعتی تالیف م.ه.رشید؛ اهمیت و ویژگی های الکترونیک قدرت را به خوبی مشخص می کند. از آنجایی که مبحث الکترونیک صنعتی یکی از مهمترین و پر کاربرد ترین مباحث در مهندسی برق است، نیاز به مطالعه مباحث آن به صورت تئوری و عملی ضروری می نماید. و همچنین با توجه به پیشرفت روز افزون علم و تولیدات بیشمار وسایل الکتریکی، دیگر روش تجربه و خطا در تولید محصولات، ابداعات و اختراعات روشی غیر معقول برشمرده می شود. در همین راستا می توان با بهره گیری از محیط های مجازی شبیه سازی کامپیوتری به راحتی و با صرف حداقل زمان و هزینه به شبیه سازی مدل ها و سیستم های مختلف (از جمله در زمینه سیستم های الکترونیک قدرت) پرداخت. با شبیه سازی یک سیستم واقعی در دنیای مجازی کامپیوتر به راحتی می توان آن را بارها و بارها تجزیه و تحلیل کرد، تغییر داد و اصلاح نمود.

سیمولینک (Simulink®) ازجمله نرم افزار های جامع و قدرتمند در زمینه شبیه سازی کامپیوتری و از محصولات شرکت Math Works می باشد .

سیمولینک یک بسته نرم افزاری است که شما را قادر می سازد سیستم هایی را مدل سازی، شبیه سازی و تجزیه تحلیل کنید که خروجی آنها بارها تغییر می کند. چنین سیستم هایی اغلب به سیستم های دینامیکی منسوب هستند. سیمولینک می تواند برای مطالعه رفتار گستره وسیعی از سیستم های دینامیک در دنیای واقعی (از جمله مدارهای الکتریکی، ضربه گیرها، سیستم های ترمزی و بسیاری از سیستم های الکتریکی، مکانیکی، ترمودینامیکی و... )به کار رود .

برای مدل سازی، سیمولینک یک واسط گرافیکی کاربر (GUI) عرضه می کند .

شبیه سازی یک سیستم دینامیکی یا الکتریکی با سیمولینک یک فرایند دو مرحله ایست. ابتدا، شما یک مدل گرافیکی از سیستمی که باید شبیه سازی شود، با استفاده از ویرایشگر مدل سیمولینک می سازید که مدل روابط ریاضی وابسته به زمان میان ورودی ها، حالات و خروجی های سیستم را نشان می دهد. سپس، شما با استفاده از سیمولینک رفتار سیستم را روی یک محدوده زمانی مشخص شبیه سازی می کنید. سیمولینک از اطلاعاتی که شما در مدل اجرای شبیه سازی وارد کرده اید استفاده می کند .

سیمولینک شامل یک کتابخانه جامع از خروجی ها (نمایشگرها)، ورودی ها (منابع)، عناصر خطی و غیر خطی و رابط ها است. به علاوه شما می توانید درآن بلوک هایی را سفارشی کنید یا از نو خلق کنید .

امید است این پایان نامه مقدمه ای باشد برای همه ی دانشجویان و دانش پژوهان تا تعامل بیشتری بین دنیای خارج و دنیای مجازی ایجاد کنند و از امکانات نا محدود نرم افزارهای شبیه سازی در پیشبرد اهداف و ایده های خود به طور کامل و بهینه استفاده کنند .


bselectron.mihanblog.com









کلمات کليدي :

© کپی رایت توسط : گروه مهندسي سافت پويا (کلیه حقوق مادی و معنوی مربوط و متعلق به این سایت است.)
برداشت مطالب فقط با اجازه کتبی و ذکر منبع امکان پذیر است .

نوشته شده در تاریخ : 22 مرداد ماه ، 1388 (2783 مشاهده)

[ بازگشت ]




صفحه اصلي  |  تبليغات صنعت ايران  |  فروشگاه تخصصي برق   |  انجمن كنترل و ابزاردقيق  |  تبليغات  |  تماس با ما

کلیه حقوق این سایت برای گروه مهندسي سافت پويا محفوظ است

Powered by PHPNuke.ir